De ce Tip Top ?

Aventura Tip Top a început în anul 2003, când în urma unei cercetări atente a pieței, am observat o nevoie în creștere pentru serviciile de spălătorie de covoare. Ca orice firmă aflată la început de drum, am început cu un spațiu mic, câteva echipamente de curățat și mult încredere că vom aduce un plus de valoare pentru clienţii noştri. Nu vom uita niciodată prima noastră comandă, care a fost un succes și a atras multe păreri pozitive. Odată cu părerile pozitive, a început să crească și numărul de clienți. În primii 6 ani de activitate, peste 1.000 de clienți au apelat la serviciile noastre de spălătorie profesională de covoare din Cluj-Napoca.

În anul 2009 am introdus un serviciu complementar, care a venit în sprijinul clienților noștri. Am fost primii care au introdus ridicarea covoarelor de la domiciliu și livrarea acestora a doua zi, gratuit. Am achiziționat utilaje performante necesare activității desfășurate pentru a spori calitatea serviciilor oferite. Odată cu introducerea serviciului de ridicare de la domiciliu, numărul comenzilor a început să crească semnificativ. Astfel, până în prezent am ajuns la peste 16 000 de clienţi.

În anul 2014, la cererea clienților noștri fideli, am introdus un nou serviciu, de spălat pături, pilote și plăpumi.

În prezent, ne putem mândri cu

Peste 16 000 de clienți mulțumiți
Peste 100 000 de comenzi
Peste 1 000 000 de metri pătrați de covoare curățate

Prin ce ne deosebim de restul spălătoriilor de covoare?

12 ani de experienţă și profesionalism

În cei 12 ani de activitate, am învățat că spălatul covoarelor nu este doar un proces, ci o artă. Iar orice artă cere talent și profesionalism, dedicaţie. Creștem în fiecare zi și ne perfecționăm. Ne îmbunătățim activitatea în mod permanent, investim în personal calificat, tehnologii moderne și produse speciale de curățat, doar pentru a putea asigura o calitate ridicată a serviciilor pe care le oferim. Doriți covoare curate, cu un miros care să împrospăteze toată casa, nu-i așa?

Garanția unui serviciu bine făcut

Dacă nu v-am convins încă că suntem cei mai buni, vă oferim această garanție, de a nu plăti dacă nu sunteți mulțumiți de serviciile noastre. Prin urmare, dacă considerați că rezultatul final nu se ridică la nivelul așteptărilor dumneavoastră, vă exprimați nemulțumirea și nu plătiți serviciul. Încurajăm exprimarea opiniilor atât pozitive, cât și negative, doarece considerăm că doar astfel ne putem perfecționa serviciile, cu ajutorul vostru.

Echipamente profesionale

În spălătoria noastră, calitatea ridicată a serviciilor este asigurată atât de personalul calificat, dar și de echipamentele speciale folosite, care simplifică procesul de curățare al covoarelor. De fiecare dată, rezultatul este același. Covoare impecabile într-un timp scurt şi clienți fericiți.

Printre echipamentele profesionale folosite, amintim:

  • masina automata profesionala de spalat covoare
  • desprăfuitor automat de covoare
  • monoperia electrică de spălat covoare
  • centrifuga de stors covoare
  • aspiratorul umed-uscat cu trei motoare
  • uscător de covoare cu temperatura și umiditatea controlate electronic
Transport gratuit

Dorim ca din ce în ce mai mulți clujeni să beneficieze de serviciile noastre. Prin urmare, oferim transport gratuit pe toată raza municipiului Cluj-Napoca, cu cele 3 dubițe din dotare, inclusiv în comunele limitrofe precum Florești, Gilău, Baciu, Someșeni, Sânnicoara, Apahida și Feleac. Transportul gratuit nu este condiționat de mărimea sau de numărul covoarelor. De multe ori clienții ne întreabă dacă venim după un covor de dimensiuni mici. Răspunsul nostru este mereu același: ”Venim și după preșul de la ușă!” 🙂

Timp scurt de livrare: « Azi luăm, mâine livrăm »

La noi, timpul de livrare al covoarelor după procesul de curățare este de 24 h de la ridicarea acestora, indiferent de anotimp sau de vremea de afară! Secretul rapidităţii spălării covoarelor se datorează echipamentelor profesionale, a unei bune organizări în ceea ce priveşte munca în echipă şi experienţei membrilor echipei Tip Top. Serviciul de livrare în 24 h indiferent de condițiile meteo este unic în Cluj-Napoca!

Inovație: Am creat propriul nostru detergent - Carpet 101

La Tip Top, nu doar curățăm covoare, ci și inovăm. După mulți ani în care am experimentat diverse tehnici și produse de curățat covoare, ne-am gândit să concepem un produs care să curețe în profunzime murdăria, dar în același timp să nu afecteze țesătura covorului, lăsând covoarele cu un miros foarte plăcut. Astăzi, ne mândrim cu produsul nostru, detergentul lichid pentru uz profesional, special conceput pentru covoare și mochete.

Call Now ButtonSuna acum (L-V 8-17; S 9-15)