Servicii Spălătorie Covoare Tip Top

Spălarea covoarelor. Primul serviciu pe care l-am oferit clienților noștri a fost cel de spălare, uscare și curățare profesională a covoarelor. Acest serviciu presupune spălarea covoarelor cu detergenți profesionali, înlăturarea petelor, curățarea franjurilor, uscarea rapida a covoarelor cu ajutorul centrifugii si a uscatorului profesional de covoare urmat la final de finisarea covoarelor prin aspirare, periaj si aplicarea unui parfum distins de lavanda.

Desprăfuirea covoarelor. Inainte de a folosi apa in procesul de curatare al covoarelor e foarte imporatnta faza preliminara de desprefuire. Cu ajutorul unui utilaj automat creat sepcial pentru a servi in acest scop reusim sa eliminam cea mai mare parte a prafului colectat de covoare. Pentru clientii care doresc doar desprafuirea covoarelor TipTopCarpet pune la dispozitie acest serviciu rapid de desprafuire folosind Desprafuitorul automat din dotare. Practic, vă batem covoarele aduse la sediul firmei, pe loc!

Spălare pilote sau plăpumi. Un alt serviciu nou introdus este spălarea pilotelor sau a plăpumilor. Este recomandat să apelați la serviile noastre atunci când doriți să spălați pilota/plapuma deoarece această operațiune necesită multă atenție şi de multe ori nu încap în maşina de spălat haine. Noi avem grijă ca acestea să ajungă curate, uscate şi cu miros de prospeţime la tine acasă.

Spălare pături simple sau duble. În urma cerințelor clienților noștri, am introdus acest serviciu de spălare profesională, prin care păturile dumneavoastră vor fi spălate cu detergenți speciali, igienizate și vor primi un miros plăcut.

Call Now ButtonSuna acum (L-V 8-17; S 9-15)