Servicii Spălătorie Covoare Tip Top

Spălare covoare. Primul serviciu pe care l-am oferit clienților noștri a fost cel de spălare, uscare și curățare profesională a covoarelor. Acest serviciu presupune spălarea covoarelor cu detergenți profesionali, înlăturarea petelor, curățarea franjurilor, uscarea covoarelor cu ajutorul centrifugii și aspirarea lor înainte de livrare.

Desprăfuirea covoarelor. Am investit într-un nou utilaj de desprăfuire a covoarelor, unic in oras, ca urmare a nevoii de scoatere a prafului din orice covor într-un timp foarte scurt. Acest serviciu vine în întâmpinarea clienților care doresc o curățare a covorului cât mai rapidă şi cât mai eficientă. Practic, vă batem covoarele aduse la sediul firmei, pe loc!

Spălare pilote sau plăpumi. Un alt serviciu nou introdus este spălarea pilotelor sau a plăpumilor. Este recomandat să apelați la serviile noastre atunci când doriți să spălați pilota/plapuma deoarece această operațiune necesită multă atenție şi de multe ori nu încap în maşina de spălat haine. Noi avem grijă ca acestea să ajungă curate, uscate şi cu miros de prospeţime la tine acasă.

Spălare pături simple sau duble. În urma cerințelor clienților noștri, am introdus acest serviciu de spălare profesională, prin care păturile dumneavoastră vor fi spălate cu detergenți speciali, igienizate și vor primi un miros plăcut.

Call Now ButtonSuna acum (L-V 8-18; S 9-18)