Am încercat la alte așa zise spălătorii de covoare, pentru că era ceva mai ieftin și voiam să fac economie, nu dau nume, dar nu merită.

Vorba aia ”dai un leu, dar stai în față”. Ireprosabil, părerea mea. O recomand.

Calitatea celor de la Tip Top e de departe peste ce există în Cluj-Napoca

Sorina Negru

Sunt client fidel și de aceea vreau să vă spun ce am pățit zilele trecute. Socrii mei au apelat la o spălătorie de covoare din Grigorescu, care se lăudau că fac treabă. Covorul era unul foarte scump. Când l-au adus, covorul era aproape distrus. L-am luat și l-am dus la Tip Top. Ei au reușit să repare în mare măsură necazul creat de primii cutezători. Cred că aici contează experiența. Nu poți să dai un covor de calitate pe mâna oricui.

Manole

Până acum mi-am mai spălat covoarele și la alte spălătorii, dar Tip Top e cea mai serioasă. Mi-au livrat covoarele curate și la timp!!

Ioana

Mă numesc Maria și zilele trecute am apelat la serviciile Tip Top. Vreau să vă spun că sunt încântată de felul în care mi-au spălat covoarele. Le-am dat chiar şi un telefon să le multumesc băieților pentru serviciile prestate. Vă recomand și vouă cu mâna pe inimă!

Maria

Vreau să vă mulțumesc mai ales pentru faptul că am scăpat de un stres: bătutul covoarelor, mirosul de oțet și căratul în spate…servicii excelente, sper să rămâneti tot așa!

Pop Marius

Am apelat și eu la serviciile spălătoriei Tip Top și sunt foarte mulțumită. Îmi spăl covoarele la ei de câțiva ani, cred că este a-4-a sau a-5-a oară când folosesc serviciile lor și sunt foarte multumită. Foarte prompți și amabili, țineți-o tot așa!!

Viorica Chiorean

Este cea mai bună firmă specializată în spălat covoare. O recomand tuturor!

Mircea

Am spălat un covor de 500 de euro la Tip Top. În prima fază credeam că mi l-au compromis, este un covor de lână pretențios, covorul era vălurit. Spre suprinderea mea băieții au rezolvat problema rapid și eficient. Îi felicit pe această cale!!! Bravo baieți, ați mai câștigat un client și nu numai. Vă recomand cu încredere!

Raiciu R

Call Now ButtonSuna acum (L-V 8-17; S 9-15)